Hovedside
Våre tjenester
Elektromotorer
Mekanisk verksted
CNC Maskinering
Maskinpark
Referanser
Kontakt oss
 
   

 


Om oss


Kontakt oss

   

Mekanisk Verksted

Fløholmen er et mekanisk verksted som ble stiftet i 1987 og overtok lokalene og produksjon fra Munck Gruppen. Bedriften og vårt mekanisk verksted er per i dag underleverandør for Munck Crane AS, Umoe Schat-Harding AS og Dreggen Crane AS. I tillegg produserer vi en del løfteinretninger på bestilling, med sertifikater.

Vi er et ledende mekanisk verksted med leveranse av mekanisk utstyr.

Vårt mekaniske verksted som leverer elektromotorer er lokalisiert på vestsiden av Radøy, 1 times biltur nord for Bergen og 30 min til Mongstad. Grei tillkomst også fra sjø, med 15 meter betongkai og minste dybede 6 meter.

Lokalene til vårt mekanisk verksted er 2500 m2 under tak, hvorav 1500 m2 er dekket av traverskran. Produktene herfra er spredt over hele verden, fra atomkraftverk i Sveits til skipsverft i Midt-Østen og Russland, industri og stålverk i Amerika, Europa og Østen. Fra båter på alle verdenshav til fryselagre i Norge finnes det elektromotorer og krankomponenter som er produsert her i Bøvågen av eller for Munck Crane AS siden 50-tallet.

Fløholmen AS leverer elektromotorer i alle størrelser, bremse motorer, EX motorer, gear motorer og frekvensomformere.

Fløholmen mekanisk verksted ordner liming av alle typer bremse/slitebelegg for kjøretøy og løfteinnretning.

Fløholmen mekanisk verksted reparerer eletriske motorer.

Vårt mekanisk verksted reparerer og gjør omatvikling av eletriske motorer.

Vi reparerer og gjør omatvikling av generatorer.

Vi har også kompetanse innen reparasjon av plastbåter og motorer, og deleproduksjon i nylon og metaller.

På vårt mekanisk verksted ufører vi service på taljer, som inkluderer skiftning av slitedeler og inspesjon av alle komponenter. Dette vet vi er langt rimeligere en å kjøpe nytt. Dertil planlegger vi servicen i tett kontakt med kunden, slik at driftsstansen blir så kort som mulig.

Fløholmen AS er et anerkjent mekanisk verksted innen mange arbeidsfelt

 

 

Fløholmen AS    |   Mekanisk Verksted   |   5937 Bøvågen    |    Tlf 958 55 072  Faks    E-post: post@floholmen.no   |                        Design: Netnor