Hovedside
Våre tjenester
Elektromotorer
Mekanisk verksted
CNC Maskinering
Maskinpark
Referanser
Kontakt oss
 
   

 


Om oss


Kontakt oss

   

Om oss

Fløholmen ble stiftet i 1987 og overtok lokalene og produksjon fra Munck Gruppen. Bedriften er per i dag underleverandør for Munck Crane AS, Umoe Schat-Harding AS og Dreggen Crane AS. I tillegg produserer vi en del løfteinretninger på bestilling, med sertifikater.

Lokalene er 2500 m2 under tak, hvorav 1500 m2 er dekket av traverskran. Produktene herfra er spredt over hele verden, fra atomkraftverk i Sveits til skipsverft i Midt-Østen og Russland, industri og stålverk i Amerika, Europa og Østen. Fra båter på alle verdenshav til fryselagre i Norge finnes det elektromotorer og krankomponenter som er produsert her i Bøvågen av eller for Munck Crane AS siden 50-tallet.

Vi har 40 års erfaring på produksjon, reparasjon og service av taljer, og vi utfører ombygging av stålkonstruksjoner. Vi har utstyr for maskinering, CNC-dreiing, boring, fresing, tannhjulsproduksjon, plan- og rundsliping. Vi utfører stansing, glassblåsing, lodding og liming av bremsebelegg.

Vi har også kompetanse innen reparasjon av plastbåter og motorer, og deleproduksjon i nylon og metaller.

Vi ufører service på taljer, som inkluderer skiftning av slitedeler og inspesjon av alle komponenter. Dette vet vi er langt rimeligere en å kjøpe nytt. Dertil planlegger vi servicen i tett kontakt med kunden, slik at driftsstansen blir så kort som mulig.

 

 

Fløholmen AS    |   Mekanisk Verksted   |   5937 Bøvågen    |    Tlf 958 55 072  Faks    E-post: post@floholmen.no   |                        Design: Netnor