Alt i elektromotorer og cnc-maskinering
Vi tilbyr et bredt utvalg av maskinering
Vi utfører reprasjon av elektromotorer
Vi er et mekanisk verksted lokalisert på Radøy, 1 time fra Bergen
Trenger du hjelpt til elektromotorer – Vi tilbyr maskinering.
Sitemap
 

Cnc Maskinering

Vi på fløholmen AS kan cnc maskinering. Cnc maskinering blir utført for både store og små bedrifter. Vi har raske cnc styrte produksjonsmaskiner og en moderne maskinpark, innen cnc maskinering, som leverer store og små leveranser.

Vi tilbyr cnc maskinering av produkter til de fleste typer prosjekter og bransjer. Virksomhetsfeltet vårt inkluderer dreiing, fresing, boring, saging, honing, maskinering, testing, montering og ferdigstilling

Innen cnc maskinering er Fløholmen AS en stor og sterk aktør i maskinerings miljøet på vestlandet. Vår styrke ligger i at vi har en høy faglig kompetanse innen de fleste materialer, samtidig som vi er en fleksibel organisasjon som er i stand til å omstille virksomheten raskt til "haste oppdrag".

Vi kan cnc maskinering.

Fløholmen AS er produsent og underleverandør på cnc maskinering av finmekaniske komponenter til mekanisk- og elektronikk industri.Vi er et moderne verksted, med god erfaring innen cnc maskinering.

Vi har raske CNC styrte produksjonsmaskiner og en moderne maskinpark med presisjon for produksjon av små og store serier. I tillegg har vi konkurransedyktige på pris og leveringsdyktighet på cnc maskinering.
På cnc maskinering i form av dreiing, innehar vi alt fra små enkle cnc styrte dreiebenker til avanserte dreiesenter med subspindel, stangmagasin, verktøyveksler og 6 akser.

Cnc maskinering i form av fresing, har vi alt fra enkle cnc gjengemaskiner, vertikal 3 akse maskiner med pallettveksler, 4-akse horisontalt maskineringssenter opp til full 5-akse pendelmaskin med 3 meter i X bevegelse.

Trenger du cnc maskinering har du kommet til riktig side. Vi ønsker et godt og nært samarbeid med våre kunder og etterkommer deres ønsker og behov. Vi gjør det meste av cnc maskinering.

Ta kontakt dersom du lurer på noe elle ved ønske om tilbud på maskinering

 

 
webdesign, hjemmesider, søkemotoroptimalisering, webutvikling, publiseringsløsningerseo, søkemotor, søkemotoroptimalisering